Sunday, August 23, 2009

Otai@Fitri Tokiran dah bertunang?!

Pada 9 Ogos 2009 yang lalu, saudara Otai@Fitri Tokiran telah pun bertunang dgn gadis pilihan hati iaitu Balqis Asma Saidah, 21tahun dari Ipoh Perak.

Otai dari Labis, Johor, penuntut di Cairo University, Egypt (Balqis pun universiti sama), berumur 21 tahun dan besdaynye ialah May 17 dirasakan IGK amatlah berwibawa dan boleh jadi suami awal~ hehe. Doa ni...

Kira2 lepas raya Otai dah balik Cairo U, jadi misi kepulangan ke Malaysia bukanlah sekadar untuk bertemu kaum famili, malah menambah saiz famili-melalui ikatan pertunangan dgn saudari Balqis. Tahniah diucapkan!

Doa dari kami agar Otai dan pasangan akan diberkati, semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna dan juga beraya dgn perasaan luar biasa gumbira :D.

Wassalam...

Nana selamat melahirkan cahaya mata


Assalamualaikum

Berita gembira dari pasangan Nana dan suami, "Alhamdulillah..sumenye telah slamt..Terima kasih kpd kengkawan yg mendoakn diriku ini (",) My putera, MUHAMMAD FARID WAIZ B. MUHAMMAD RIDZUAN was born at PPUM, 8.45am,090809 (Sunday), 18 Syaaban 1430H"
as quoted from her friendster status.

IGK mengucapkan sebesar2 tahniah untuk nana dan suami kerana telah dikurniakan dgn putera yg ensem dan kachak :) juga secara rasmi merupakan bayi lelaki sulung batch KISAS SPM 05 yang akan menjadi bual bicara kita semua, hehe.

Anak merupakan anugerah ilahi yang dikurniakan kpd pasangan2 yang telah menyambut seruan utk kawen dan antara yg terawal spt Nana ni dan ia amatlah mengujakan penulis kerana masa perkahwinan Nana smpt tgk dia n suami bukan main melaram lg, tp msa dia pregnant cuma dpt tgk CT Scan je, alih2 dpt tau dh dpt baby! Alhamdulillah! huhu excited seyh~

IGK belum sempat temuramah lg pasangan bahagia ni, tp kelak IGK akan usahakan temuramah juga, utk kita belajar, berkongsi ilmu dan cerita dari Nana.

Disini IGK mengucapkan lagi tahniah kpd Nana n famili, serta kpd baby ensem Farid Waiz, enta dapat byk uncles n unties yep, kalo ada pape kontek je kami, haha.

Wassalam.